by_babaiban Admin
Mesaj Sayısı : 119 Yaş : 32 Nerden : YİTİK BİR KALPTEN Kayıt tarihi : 29/09/08
| Konu: HisseDiYoRum!!! Paz Ekim 05, 2008 10:31 pm | |
| Yuregimde hissediyorum seni Hissediyorum.. Hissediyorum, sigara dumaninda Kalbimdeki sizida Sensizlige alismak icin Yok etmeye calistigim duygularimda Yuregimde hissediyorum seni Dinliyorum sessizligi Turkulere donusen her sesi Icime kopan firtinalari Tutmasam goz yaslarimi Denizler tasacak Kuruyan goz pinarlarimda Kir cicekleri solacak Yuregimde hissediyorum seni Zamansiz mekanlarda yasiyorum Gecenin esintisi olup Ucurtmalar saliyorum gokyuzune Sen ozgurce ucasin diye Sussam gozlerimi yumsam da Bu esinti hep yaninda olacak Ucacaksin Dusmeyeceksin degil mi? Yuregimde hissediyorum seni Sarp daglari asip Sessiz vadilerden gecip Denize ulasan nehir misali Akip denizlerine karisiyorum Yildizlar Yildizlar kayiyor ufkuma Usuyorum Yildizlar yagarken usuyorum Neden? ? Hissediyorum Seni Yuregimde hissediyorum seni Bilmiyorum.. Bilmek istemiyorum.. Biliyor musun? Ama hissediyorum seni Hissediyorum yuregimde.. Icimdeki sizi da Bil ki, calisiyorum Alismaya.. Yokluguna.. Sensizlige.. Kanmisligimi.. Aldanmisligimi.. Anilarla kapatmaya.. Anladin degil mi? Sussam da.. Gozlerimi yumsam da.. Dusmeyeceksin.. Ben seni yuregimde hissediyorum.. | |
|